Keskustelupalsta

Viestien ja viestiketjujen avaaminen edellyttää kirjautumista.

Rekisteriseloste koskien tämän sivuston käyttäjätunnuksia

Normal
0

21

false
false
false

FI
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normaali taulukko";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri",sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}

ESPOON PERUSSUOMALAISTEN INTERNET-SIVUSTON KESKUSTELUPALSTAN KÄYTTÄJIEN REKISTERISELOSTE

 Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. Rekisterin pitäjä

 Rekisterin pitäjänä toimii  Espoon Perussuomalaiset ry.

2. Rekisteriasioista vastaavat yhteyshenkilöt

Tietosuojavastaava: Suvi Karhu, suvi(ät)suvikarhu.fi, 041 437 5635

Internet-sivuston ylläpitäjät paikallisyhdistyksen hallituksen päätöksien mukaan.

3. Rekisterin nimi

 Espoon Perussuomalaiset ry:n internet-sivuston keskustelupalstan käyttäjätiedot

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Espoon Perussuomalaiset ry:n internet-sivustolla toimii keskustelupalsta, jonne kirjoittaminen edellyttää rekisteröitymistä mm. roskapostin ehkäisyn vuoksi. Kyseisiä tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan seuraavat alakohdat:

1.       rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten;

2.       käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä;

3.       käsittely on tarpeen rekisterin pitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi milloin henkilötietojen suojaa edellyttävät rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet syrjäyttävät tällaiset edut.

5. Rekisterin tietosisältö

 Rekisteriin kerätään henkilön käyttäjätunnus, sähköpostiosoite sekä mahdollinen etu- ja sukunimi.

6. Rekisteröity henkilöryhmä

Henkilö itse luo oman käyttäjätunnuksen sivustolle. Ylläpitäjät eivät lisää muita ihmisiä tai käyttäjiä rekisteriin.

7. Tietojen luovuttaminen

 Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, eikä muille osapuolille.

8. Rekisterin suojaus

 Ainoastaan määrätyillä rekisterin ylläpitoon oikeutetuilla henkilöillä on oikeus käyttää rekisterin tietoja. Rekisterissä on eri käyttöoikeusryhmiä, jolloin käyttäjä saa ylläpito- ja/tai katseluoikeudet ainoastaan työtehtäviensä kannalta tarpeellisiin tietoihin. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana, jotka vaaditaan sisään kirjautumisen yhteydessä.